Бели вина

Мускат „Старосел”
Совиньон блан „Старосел”

Совиньон блан „Старосел”

Реколта: 2017 Сорт: Совиньн блан ..

12,00 лв.

Шардоне Барик "Старосел"

Шардоне Барик "Старосел"

Реколта: 2017 Сорт: Шардоне ..

15,00 лв.

Шардоне и Мускат „Старосел”

Шардоне и Мускат „Старосел”

Реколта: 2017 Сорт: Шардоне 50%, Мускат 50% ..

10,00 лв.

Шардоне „Старосел”

Шардоне „Старосел”

Реколта: 2017 Сорт: Шардоне ..

12,00 лв.

Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)